torstai 6. joulukuuta 2012

Verhotehdas, osa 1

Nyt on tullut ommeltua verhoja oikein urakalla. Yhdet päätyivät ystävän ikkunaan ja itsellekin on tullut jo muutamat ommeltua. Koko "verhoprojekti" lähti liikkeelle siitä, kun lupauduin ompelemaan ystävälleni uudet jouluverhot. Kun hän sitten toi kankaan näytille ihastuin siihen ja oli pakko käydä hankkimassa samanlaista kangasta myös itselle, koska se oli ihan meidän näköistä. Kaiken lisäksi kangas oli hankittu Kangasalta Kangastus Outlet -myymälästä, jossa oli loppuunmyynti menossa ja kankaita sai erittäin hyvään hintaan. En tähän päivään mennessä ole omistanut ainuitakaan jouluverhoja ja epäilin vielä kankaan oston jälkeenkin pitäisinkö jouluverhoista vai en.

No nyt ne on kuitenkin ikkunassa ja olen erittäin tyytyväinen hankintaan. Tuli ihanan jouluinen tunnelma kun laitoin samalla ikkunaan myös valokranssin roikkumaan. Toivottavasti nämä verhot näyttävät yhtä hyville myös ystäväni ikkunassa!


Verhokangas on tumman harmaata polyesteriä, johon on painettu kullanvärisillä pisteillä erikokoisia tähtikuvioita. Onnekseni ihana mieheni avasi suunsa ensimmäisenä ja totesi että näihin uusiin jouluverhoihin ei nykyiset tuvassa olevat keittiön ikkunan verhot sovi, joten voin hyvällä omalla tunnolla ommella uudet verhot myös toiseen tuvan ikkunaan. Verhoprojekti siis paisuu paisumistaan ja kohta taitaa olla kaikissa ikkunoissa uudet verhot. Seuraavaksi vaan pitää siirtyä talon toisella puolella oleviin ikkunoihin.


Ei kun uutta verhokangasta tilaamaan, malli ja väri on jo kirkkaana mielessä!

Verhotehtaan jatkoa taas seuraavassa postauksessa. Nyt nauttimaan ihanista talvisista maisemista ja napakasta pakkaskelistä.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toi oli kyllä tosi ihanaa kangasta. Ja tosi jännää kosketusetäisyydeltä.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa itsenäisyyspäivää :)

    VastaaPoista