keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Bella possuliini ja tunnustus

Viime viikolla meille muutti uusi asukas, lasten oma joulupossu Bella. Possuliini rakastaa yli kaiken jouluomenoita ja takkatulen lämpöä. Takan päältä se onkin löytänyt kodissamme mielipaikkansa.

Idea tähän joulupossuun tuli Tampereen Pirkkahallissa pidetyiltä käsityömessuilta marraskuussa. Taisi olla Sinooperin osastolla askartelu/ompelupakkaus myynnissä, jossa oli tarvikkeet jouluiseen pehmopossuun. Tarvikepaketti jäi kuitenkin ostamatta ja aloin netistä etsiä hyvää possun mallia. Löysinkin sitten Lissun väkerrykset ja piperrykset -blogista valmiin kaavan, jota hieman soveltamalla Bella on tehty. Kiitos Lissulle alkuperäisistä kaavoista!
Tilkkuvarastostani löytyi jo valmiina sopivan värisiä beigen ja valkoisen värisiä tilkkuja, hieman kuviollista ja ruudullista, joita yhdistelemällä syntyi mielestäni kiva possu. Possun ympärille laitoin puna-valkoruutuisen rusetin vielä ja ompelin hieman pitsinauhaa ruutunauhaa somistamaan.

Bella sai vielä ihanan hännän, joka menee kippuraan jouluomenoita maistellessa. Possuliini pääsi heti tyttäreni "hellään" käsittelyyn, vuorossa taitaa olla tiukka rutistus ja hännän maistelu...

Aivan ihana yllätys oli saada Liebster Blog-tunnustus Micun blogista Onnellinen kirsikka
Kaunis kiitos Micu!
Tunnustuksen tarkoituksena on saada huomiota alle 200 lukijakunnan bloggaajille.

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.

2. Valitse viisi blogia, joissa alle 200 lukijaa ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivon, että he jakavat tätä tunnustusta eteenpäin viidelle seuraavalle suosikilleen.
Vaikka olen täällä blogeilumaailmassa uudehko, enkä vielä kauheasti ole blogeja ehtinyt lukea haluaisin antaa tämän tunnustuksen osaltani seuraaville blogeille, joita on ilo lukea ja joihin olen jo ehtinyt tutustua:

1. Haavikossa suhisee
2. Unelmaa elämässä
3. Meillä
4. Kikkaillaan ja Tikkaillaan
5. Annukan aurinkoisetPentikin tonttutyttö on jo löytänyt paikkansa eteisen lipaston päältä.

Lumista viikkoa kaikille!

Jätäthän jälkesi kommentein, se ilahduttaa mieltä.


1 kommentti: