maanantai 21. tammikuuta 2013

Villasukkahommia

Nyt kun vihdoin koitti päivän rauhallinen hetki ja päiväuniaika, saan ehkä jotain aikaiseksi tänne blogiinikin. Joulun jälkeen on vähänlaisesti tullut mitään käsitöitä tehtyä. Useampi projekti on tietysti kesken ja kaikki valmistunee aikanaan. Ideoita on taas päässä ilmeisesti enemmän kuin ehtii toteuttaa.

Villasukat on ainakin tähän vuodenaikaan ajankohtaisia ja sellaiset ainakin olen tässä vuoden vaihteen jälkeen saanut tehtyä. Itsekin kun olen jaloistani sellainen viluinen, että kuljen aina villasukat jalassa. Ajattelinkin ennen joulua joululahjoja suunnitellessani, että villasukat voisivat olla mieluinen lahja. Ja jotta väri ja malli olisivat mieluiset olisi paras antaa saajan valita itse millaiset sukat haluaa.

Tildan kummitäti saikin sitten joululahjaksi "lahjakortin", jolla hän sai valita mieleisensä villasukkamallin Dropsdesign -sivustolta jonka sitten hänelle lupasin toteuttaa. Uudenvuoden jälkeen sovimme minkälaiset sukat olisivat saajalleen mieleiset ja niihin sitten hankin toiveiden mukaan luonnonvalkoista Nalle Aloevera -lankaa. Enpä aiemmin ole huomannutkaan, mutta kyllä tuo Aloevera-lanka on ihanan pehmoisen tuntuista!

 

Saajan toiveena oli lyhytvartiset ja ohuehkot sukat, joita pystyi hyvin pitämään ulkokenkien kanssa. Myös yksivärisyys oli saajalle mieleen ja se taitaa nyt olla kaiken lisäksi vielä muotiakin. Malliksi valittiin sitten Dropsin sivuilta ihanat pitsivartiset aaltokuvioiset sukat, jotka voi myös hyvin kääntää pitkäksi mikäli haluaa sukkia käyttää esimerkiksi saappaiden kanssa. Uskoisin näiden olevan varsin monikäyttöiset sukat niin sisällä kuin ulkonakin ja kauniin varren ansiosta näitä kelpaa pitää vaikka kyläillessä. Viime viikonloppuna syntymäpäiväjuhlien yhteydessä lahja päätyi sitten oikealle omistajalleen. Toivottavasti nämä sukat lämmittävät usein omistajansa jalkoja ja ovat saajalle mieluiset.

Lämpöisin ajatuksin <3

1 kommentti: