tiistai 22. tammikuuta 2013

Luovuushaaste: Iloa ja yllätyksiä ystäville

Heti alkuvuodesta otin osaa Facebookissa kiertäneeseen luovuushaasteeseen. Lupasin tehdä viidelle ensimmäiselle kommentoijalle jotain ja toimittaa ne sitten perille tavalla tai toisella.


Haaste meni näin:

Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle. Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin. Siis käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta itsetehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2013 aikana henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?


Ajattelin heti että teen jokaiselle jotain omannäköistä, jonka uskon olevan saajalle mieluista. Näitä "ystäväyllätyksiä" tippunee sitten tännekin pikkuhiljaa, kunhan vaan keksin jokaiselle jotain kivaa ja saan ideat toteutettua. Melkein kaikki onkin kyllä jo ajatuksen asteella toteuttamista odottamassa... ehkäpä siis heti alkuvuodesta käyn näiden hommien kimppuun.

Nyt kun ensimmäin omatekoinen juttu on omistajallaan voin julkaista tämänkin jutun.

Ensimmäinen ystäväni sai "bonuksena" tekemääni tyttärensä mekkoon sopivan pääpannan. Nyt on Tildalla ja toisella ihanalla pikkuisella neidillä samanlainen pallohelmainen pellavasekoite mekko ja lisänä ihana pääpanta.


Pannan tein samaisesta Ompelun Ihanuudesta hankitusta Annikki ruusupellava -kankaasta ja siihen päädyin laittamaan somisteeksi rusetin mekossa käytetystä vanhan roosan värisestä pitsistä. Vielä viimeisenä silauksena rusetin keskelle ompelin ruskean napin koristeeksi.
Mekosta löytyy lisää kuvia täältä Tilduliinu-blogista aiemmin julkaistusta jutusta Pellavaa ja pepitaa sekä Onnellisen kirsikan -blogista jutusta Ompelun ihanuus -mekko =D Niin söpöä pienen ihmisen päällä, kun vaan se panta pysyisi joskus edes päässä.

Onnellisia prinsessahetkiä molemmille pienille prinsessoille!

1 kommentti: