tiistai 20. marraskuuta 2012

Tuttinauhoja

Ystävän innoittamana päätin itsekin kokeilla tuttinauhojen ompelua (blogi Haavikossa suhisee). Koska vain yhteen tuttinauhaan ei tarvikkeita kannattanut tilata, niin tilasin useampia. Samalla sai hyviä omatekoisia viemisiä taas vauvaperheisiin tuliaisiksi.
Omat tuttinauhat ainakin ovat aina kadoksissa ja lisäksi nämä pysyvät erittäin hyvin vaatteissa kiinni, vaikka lapsi nauhasta vetäisikin. Nauhan väriä vaihtamalla saa helposti erilaisiin vaatteisiin sopivia nauhoja ja samalla tyttömäisiä ja poikamaisia kuoseja ja värejä. Varmasti löytyy aina mieleinen nauha eri päiviin ja tilanteisiin. Tuttinauhan silikoninen pää sopii normaaleihin pyöreäpäisiin tutteihin.


Osa näistä tuttinauhoista on jäänyt omaan käyttöön, mutta jokunen etsii vielä uutta kotia.

5 kommenttia:

 1. Hienoja nauhoja. Ja kiitos linkityksestä. :)

  VastaaPoista
 2. voiko näitä tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielenkiinnosta! Muutama tuttinauha on tällä hetkellä saatavilla. Mikäli niistä löytyy mieleinen voin myydä. Uusia en näillä näkyminen ole nyt tekemässä. Laitappa vaikka sähköpostia osoitteeseen tilduliinu@gmail.com, niin voin laittaa kuvan vaihtoehdoista.

   Poista
  2. Valitettavasti en voi laittaa s.postia koska sellaista ei tällähetkellä ole. Laitoin aikaisemmin tänne viestin mutten tiedä onnistuko viestin laitto kun ei näy ainakaan viellä. Olisin kiinnostunut tästä alimmaisessa kuvassa olevasta kukkaisesta tuttinauhasta taikka sitten tähtikuvioisesta. Ovatko nämä nauhat saman levyisiä ja entä pituus. Paljonko tulisi maksamaan kaikenkaikkiaan.

   Poista
  3. Valitettavasti kukkaa ja tähtinauhaa ei ole enää jäljellä.

   Poista