lauantai 1. helmikuuta 2014

Lapsen tuubihuivit ja amigurumi hiiri

Tein viime keväänä maaliskuussa ihanan löydön Tildalle Espanjan lomallamme. Benetton Outletista löytyi ihana vaaleanpunainen toppatakki mahtavan edulliseen hintaan! Syksyn aikana olenkin neulonut muutaman tuubihuivin Tildalle. Kumpikin huiveista sopii erinomaisesti tämän ihanan  toppatakin kanssa. Tietysti suloisen takin piti saada kaveriksi muutakin suloista! Ihana fleecehattu on Silverjunglen ja hattua koristaa turkistupsu ja metallinen tähtikoriste. Kaikki erinomaisesti yhteensopivia!




Ohjeen tähän suloiseen tuubihuiviin bongasin yhdestä suosikkiblogeistani, Prinsessajuttu. Täällä blogissa esitellään taitavasti tehtyjä ja toinen toistaan herttaisempia käsitöitä! Tuubihuivin alkuperäinen ohje löytyi Tamperelaisen lankakauppa Kerän sivuilta.

Tee näin (aikuisen huivi)
Luo 30 s. *Neulo 2 o, 1 o kiertäen, 1 n*. Toista *–*, kunnes jäljellä on 2 s. Neulo 2 o. Toista sama myös nurjalla puolella. Neulo huivi noin metrin mittaiseksi ja päättele silmukat. Höyrytä halutessasi. Yhdistä lopuksi päät ja päättele langat.




Lapsen tuubihuiviin tein Prinsessajuttu -blogi Miran ohjeen mukaan vain 22 silmukkaa aikuisen 30 silmukan sijaan. Luonnonvaalea tuubihuivi on neulottu Novitan Naava-langasta ja vaaleanpunainen Novitan Hile -langasta, jossa on ripaus pienelle tytölle sopivaa kimallusta.




Huivin pinta on molemmin puolin samanlainen ja pinta ihanan eläväinen.

Yhden amigurumi balleriinahiiren olen myös saanut valmiiksi viimepäivinä. Balleriinahiiri pääse pian omaan kotiin pienen tytön hellään huomaan. Toivottavasti hiiri ilahduttaa vielä pitkän ajan päästäkin omistajaansa.

Hiiren sylissä oleva sisustussydän on hankittu lempi sisustuskaupastani Annival Interior:sta, jossa on pakko poiketa aina ohikulkumatkalla. Kohta se pääsee omalle paikallee suloiseen naulakkoon Tildan huoneeseen kun uusi kotimme valmistuu keväällä.


Mukavaa pakkaspäivää!





6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ja tosi kaunis kokonaisuus pikkuisella. Hile-huivi on varsin tutun näköinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Jotain saa joskus tännekin asti! Hile-lanka on kyllä ihanaa, haaveissa vielä tumput siitä...

      Poista
  2. Tuo kokonaisuus on kyllä todella ihana <3, voi kun osaisin neuloa noin siistiä jälkeä.. Ja hiiri todella suloinen, onnellinen tyttö joka sen sai :)!

    VastaaPoista
  3. Hei, linkit ei toimi :( Saisiko ohjetta tuohon huiviin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lankakauppa Kerä oli näköjään päivittänyt blogisivujaan. Ohje on siis http://lankakauppakera.blogspot.fi/search/label/Huivit sivustoilta ja menee aikuisen huiviin näin:
      Luo 30 s. *Neulo 2 o, 1 o kiertäen, 1 n*. Toista *–*, kunnes jäljellä on 2 s. Neulo 2 o. Toista sama myös nurjalla puolella. Neulo huivi noin metrin mittaiseksi ja päättele silmukat. Höyrytä halutessasi. Yhdistä lopuksi päät ja päättele langat.

      Poista
    2. Alkuperäinen ohje löytyy siis "yhden illan tuubihuivi nimellä" lankakauppa Kerän blogisivustolta

      Poista