keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Hiiriperheen uusin jäsen

Nyt pukkaa taas hiiripäivityksiä, joten älkääpä kyllästykö! Jokunen muukin on ihastunut näihin söpöliineihin ja rakennushommilta en muuta ehdi kuin hiiritehtailla. No niinhän niiden hiirien kanssa taitaa yleensä käydä!

Saanen esitellä kuitenkin hiiriperheen uusimman jäsenen. Toisin kuin edeltäjänsä, tämä balleriina on pukeutunut vaaleanpunaiseen, niin kuin oikea Anniina balleriina. Hiiri on tehty samaisesta langasta kuin kaksi aiempaakin hiirtä, eli Novitan bambu langasta, joka on 50 % bambu-viskoosia ja 50 % puuvillaa. Virkkuukoukkuna käytin numeroa 3,5 kuten langan vyötteessä suositellaan.
Hiiren alkuperäinen ohje on Lilleliisin, jonka verkkokaupasta löytyy myös muita ihastuttavia amigurumi ohjeita. Kunhan nämä toivotut hiiret saan ensin valmiiksi, niin voisin kokeilla jo jotain muuta =)

Täytyy sanoa että aika koukuttavaa näiden amigurumi hahmojen virkkaaminen on ja kuitenkin suhteellisen helppoa, jos virkkauksen alkeet on hallinnassa. Iltapuhteena lasten hoidon ohella valmistuu huomaamatta osa jos toinenkin.
Hiiren päässä on vielä soma virkattu rusetti koristeena. Ja silminä toimivat turvanappisilmät, jotka ovat pienillekin turvallisia, eikä niiden pitäisi irrota vetämälläkään. Tämä suloinen hiiri on toinen toistaan suloisempia yksityiskohtia täynnä. Rusetin lisäksi balettipuvun helma on ihanan röyhelöinen ja maukkaana yksityiskohtana jalassa suloiset balettitossut.
Ihan kaikkia hiiriperheen jäseniä ei yhteiskuvaan saatu, mutta tässä kaksi sisarusta <3<3<3

Joista toinen matkaa kohta uuteen rakastavaan kotiin pientä ihmistä ilostuttamaan!

P.S. Kumman värinen hiiri, vadelman vai vaaleanpunainen, on mielestäsi suloisempi?

5 kommenttia:

 1. Nämä hiiret ovat niin ihania <3!! Onnellinen on se tyttö jolle tämäkin hiiri kotiutuu <3. En edes osaa sanoa kumpi on suloisempi :)!

  VastaaPoista
 2. Nämä hiiret on ihan supersuloisia, ehkä himppasen enemmän mun silmää viehättää tämä vaaleanpunainen, vaikka molemmat on kyllä ihanat.

  VastaaPoista
 3. Noi on söpöset molemmat, mutta mulla taitaa olla voimakkaamman värinen kausi menossa eli vadelmamekkoinen on kivempi tai löytyykö laivaston sinisessä mekossa olevaa hiiruliinia

  VastaaPoista
 4. Nämä on niiiiin suloisia!
  Sinulle löytyy haaste blogistani. :)
  http://haavikossasuhisee.blogspot.fi/2014/03/arkikuvahaaste-paiva-1.html

  VastaaPoista