lauantai 29. kesäkuuta 2013

Rakkautta ensisilmäyksellä!

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun Prisman kukkaosastolla törmäsin sattumalta täysin uuteen ja lumoavaan tuttavuuteen! Kukkien ihana muoto ja väri houkuttelivat ostamaan tämän ihanuuden kotiani somistamaan. Kukan nimi on Laskuvarjokukka ja näemmä nimitys tulee kauniista ja erikoisista laskuvarjonmuotoisista kukista.


Kukat ovat väriltään ihanan raikkaita vihreän ja valkoisen eri sävyjä ja muodoltaan ne ovat torvimaiset. Torven päälliosa on kuin laskuvarjo, joka ikään kuin suojaa torvea ja ylhäältä katsottuna kukka onkin umpinainen.

Hoito-ohjeiden mukaan kukan pitäisi olla helppohoitoinen. Kukkaa pitää kastella säännöllisesti niin että se saa kuivahtaa kasteluiden välissä. Lisäksi se vaatii kasvaakseen paljon valoa. Kukka on lähtöisin Etelä-Afrikasta ja virallinen nimi on , African Parachute Plant (Ceropegia sandersonii).

Ihana eikö olekin?

Kukka tietysti ansaitsi myös arvoisensa purkin ja löysinkin ihanan harmaan mattapintaisen purkin, johon se sopi täydellisesti. Purkkia koristi vielä valkoinen teksti "Love", joka sopi myös ihanasti tälle kaunottarelle! Kukan juurelle laitoin vielä somisteeksi aiemmin Sinellistä löytämäni valkoisen helmikoristeisen sydämen, joka myös sopi tähän asetelmaan täydellisesti!


Helppohoitoinenko? 
No nähtäväksi jää miten tämä viherpeukalo saa moisen erikoisuuden säilymään hengissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti