torstai 7. helmikuuta 2013

Luovuushaaste: Asteri-koreja ja sisustussydämiä

Nyt kun luovuushaasteeseen tekemäni ystäväyllätykset on toimitettu oikeille omistajilleen, voin vihdoin julkaista jutun täällä blogissakin, vaikka virkatut korit jo jonkin aikaa ovatkin olleet valmiina. Luovuushaasteesta kerroin siis jo aikaisemmin tammikuisessa jutussani Luovuushaaste: Iloa ja yllätyksiä ystäville , jos joku ei siitä vielä ole lukenut.



Kahdelle luovuushaasteeseen osallistuneelle ystävälle virkkasin yllätykseksi trikoisesta luonnonvaaleasta matonkuteesta Asteri-korit. Korien ohje löytyy Kangasaitan -sivuilta Asteri-kori nimellä. Kori on mielestäni tosi kivannäköinen ja sopii moneen tarkoitukseen, uskon saajien pitävän niistä ja toivon että koreille löytyy hyvä käyttötarkoitus. Malliksi nappasin koriin kuvia varten Tildan herttaisia lahjaksi saatuja Bukowski-nalleja, joilla voi myös täyttää korin. Koreja en tullut nyt mitanneeksi, mutta lienee melko lähellä ohjeen mukaista 16 * 26 cm, vaikka ohjeesta poiketen käytin ohueksi leikattua trikoomatonkudetta ontelokuteen sijasta. Makuasia, mutta itse pidän enemmän normaalista leikatusta trikookuteesta.



Korien mukaan ompelin myös harmaa-valkeat sisustussydämet. Idea sisustussydämiin tuli kun toinen näistä ystävistäni toivoi tällaisen minulta joskus saavansa. No tässä meni sydän samassa postipaketissa ja tulipahan samalla lähetettyä Ystävänpäivälahja ja -korttikin, tosin vähän etuajassa.






Vielä olisi jäljellä muutama ystävä, joille pitäisi vielä saada jotain kivaa tehtyä... 

Sitä ennen pitänee panostaa kuitenkin viikonloppuna olevaan Laskiaiseen, 
liukurimäkeen ja laskiaispulliin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti