keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hiiriperheen uusi jäsen Lauriina, amigurumi hiiri

Sain jo reilu vuosi sitten toiveen tehdä kummitytöllemme virkatun amigurumi hiiren. No ihan ristiäisiin se ei raksakiireiltä ennättänyt, mutta toive oli pistetty korvan taakse ja toteutinkin yhden uuden virkatun hiiren heti kun muilta kiireiltä ennätin. Kummityttömme sai siis yksivuotislahjaksi hiiriperheen uusimman jäsenen. Lasten kanssa nimesimme sen synttärisankarittaren mukaan Lauriinaksi.

Nämä amigurumihiiret on tehty Lilleliisin ohjeen mukaan. Ohjeen voi hankkia Lilleliisin verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy muitakin ihania amigurumiohjeita, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Vaikka toive olikin kummityttömme äidin, luulen että myös lahjansaaja on tulevaisuudessa onnellinen tästä hiirulaisesta. Materiaalina on Novitan bambulanka, joka kestää hyvin pesua ja täytteenä vanu sekä silminä turvanapit, joten hiiri sopii jo pienen lapsen leikkeihin. 

Tämä hiiri poiki muutaman uuden hiiritilauksenkin. Saa nähdä miten käy, ehtiikö sitä pikkumiehen vaatimuksilta vielä virkkailemaan.

Lauriina näyttää tälle:Pahoittelut kuvien huonosta laadusta. Hiiren viimeistely jäi viime tippaan ja ennen paketointia nappasin vain pikaisesti muutaman kuvan.  

Lauriinan seurana on ihana kirpputorilöytö, peltinen "Candy" purnukka, joka päätyy luultavasti lasten leikkimökkiin, kun sen projektin saamme joskus toteutettua tulevana kesänä. Malli on jo valittunakin ja odottelemme vaan roudan sulamista että leikkimökin alle tulevan harkot saa aseteltua vaateriin. Malli ei ole ihan perinteinen, vaan sen on tarkoitus toimia joko huvimajana tai puuvajana kun leikkimökille ei ole enää tarvetta. Kaikki on jo enemmän kuin innoissaan projektista ja isäntä jo odottelee että pääsee nikkaroimaan jotain.
Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti