sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Pitkävartiset villasukat

Olen vilukissa ja rakastan villasukkia. Sisälläkin ollessani jaloissani on lähes aina villasukat, jotka pitävät minut lämpimänä. Myös öisin jaloissani on villasukat, ne vaan on niin ihanan tuntuiset.

Vihdoin sain tämän pitkäaikaisen sukkaprojektin valmiiksi. Kaikki tuntuu nykyään olevan pitkiä projekteja, mistä liene johtunee, kummallista! Nämä villasukat aloitin pari viikkoa ennen kuopuksemme syntymää eli joskus marraskuun alkupuolella. Toiveena oli tietysti päästä synnyttämään mahdollisimman pikaisesti, eikös se niin ole että jos jotain aloittaa ne tuppaa jäädä kesken tällaisissa tilanteissa? Piti ainakin nyt paikkansa, eli villasukat ovat olleet työn alla monta pitkää kuukautta!

No kutomiseen ei luonnollisestikaan enää ole ihan kauhesti ollut aikaa pienen rakkauspakkauksen kanssa. Villasukkien etenemistä ei tietenkään helpottanut myöskään se, että yön pitkinä tunteina lähtöä odotellessa kaivoin sukkapuikot esiin ja kudoin... No vinkkinä voin kaikille kertoa että ei kannata kutoa pitsi/kuvioneuletta supistusten välissä, kaiken saa purkaa minkä on saanut aikaiseksi.



Löysin tämän ihanan sukkaohjeen sattumalta, kun selailin kuvia pitkistä villasukista. Ohje ei ollutkaan niin vain saatavilla, sillä en löytänyt mistään enää myynnissä Novitan sukkalehteä josta ohje on peräisin. Onneksi hoksasin kysyä ystävältäni joka on kova kutomaan sukkia löytyisikö häneltä sattumalta kyseistä lehteä ja löytyipä hyvinkin! Kiitos vielä ohjeesta!



Väriksi valitsin fuksianpunaisen Nalle -langan, joka on mielestäni ihanan väristä ja mukavaa vaihtelua ainaiselle valkoiselle. Hankin myös aiemmin hameen, jonka kanssa näitä sukkia on tarkoitus käyttää. Yleensä en hameita käytä koska palelen helposti ja ajattelin että sukat voisivat pelastaa tilanteen.

Tässä ne nyt ovat valmiina!